IMG-20141024-WA0008

Ons verhaal

Drie en een half jaar geleden realiseerden wij ons dat een standaard vaste baan met een huurhuis niet ideaal was om te combineren met onze passies en interesses, (reizen, SUP-pen, kite-surfen, wilde dieren spotten, skaten boarden, mountainbiken etc). Tot schrik van veel vrienden en familie zegden wij onze vaste baan en ons huurhuisje op. Wij zijn seizoenswerk gaan doen op het strand en wonen in een caravan. Dit bevalt nog steeds goed!

 

Ongeveer twee jaar geleden zagen wij voor het eerst een ‘Tiny House’ in het magazine SALT. Wij vonden het toen al leuk, maar het stond nog te ver van ons af omdat het een Amerikaans verhaal was. Totdat het een half jaar geleden weer in de SALT stond, dit keer ook met documentaire erbij.

 

Afgelopen winter waren wij toe aan een nieuwe uitdaging. Wij hadden de mogelijkheid om te bouwen dus waarom niet!? Het plan was om het ‘Tiny House’ te gaan verhuren en er in de toekomst meer te maken. Met uiteindelijk de droom om een 'Tiny Ecodorp' te creëren. 

Het plan van een Tiny dorpje staat nu even op een laag pitje. Het bouwen was een intensiever en kostbaarder proces dan dat we hadden verwacht. Al is alles wel super goed verlopen en is het vele malen mooier geworden! Voor als nu is het een mooie upgrade op onze caravan en zijn aan het brainstormen over wat we nog meer kunnen doen met 'Tiny Houses'. We staan voor alles open.