Media

 

07-12-2017


Funda kwam bij ons langs voor een interview. Ze zijn bezig met het maken van een video reeks van allemaal aparte woningen in Nederland. Zoals een watertoren, een vrachtschip en nu dus ook een Tiny House! Door op het logo te klikken is het filmpje terug te kijken.

 

29-07-2017


Afgelopen week zijn we geïnterviewd door NPO radio 1. Deze week stonden ze stil bij 'Earth Overshoot Day'. Deze dag valt steeds eerder in het jaar. Doordat het wonen in een Tiny House ook je Footprint verkleind, kwamen ze ons hierover interviewen. Door op het logo te klikken kan het stukje worden terug geluisterd.

 

12-07-2017


We stonden rustig af te wassen na een gewone werkdag, toen opeens Eddy Zoey met een camera ploeg op onze deur stond te bonzen! Totaal onverwachts, maar zeker leuk!

07-07-2017


Eilanden Nieuws brengt in de zomer een magazine uit dat zicht richt op de zomer op Goeree-Overflakkee. Omdat wij al 5 jaar lang graag de zomers op Flakkee doorbrengen en er nu zelfs met ons Tiny House staan, kwamen ze ons interviewen.

19-04-2017


Www.hetkanwel.nl heeft ons een jaar geleden ook al een keer geïnterviewd. Nu een jaar later waren ze benieuwd of we nog steeds lekker wonen in ons huisje. Door op het logo te klikken kom je op de site van hetkanwel.nl waar het interview met Martijn is gepubliceerd. 

30-03-2017 tot 5-04-2017


Ook de Libelle heeft ons geïnterviewd. In de editie van de eerste week van april zijn we terug te vinden op blz 46. Wel erg jammer dat de onderste foto van het artikel van Roy en Shirley is in plaats van van ons.   

24-11-2016


29 april kwam er een team van Klokhuis bij ons filmen. Nu eindelijk in November was het op tv! Een hele aflevering over ons, heel bijzonder!

klokhuislogo

18-10-2016


Zelf "De tv show" van Ivo Niehe vond het onderwerp 'Tiny House' zo leuk dat ze het in de show op namen. Op 18 oktober waren we dus weer op TV! Een hele professionele camera ploeg, kwam 2 uurtjes een interview houden. Alles ging heel snel, maar ze hebben er een leuk stukje van gemaakt! Het zijn 3 portretten van Tiny Houses uit Nederland. 

logo-square-niehemedia

01-07-2016


We waren net onze eerste levering hout de werkplaats binnen aan het laden, toen de redactie van de Flow ons benaderde voor een artikel in hun blad. 7 maanden later het resultaat! Het is een leuk stuk geworden! Klik op het magazine hieronder om het stuk te lezen.

flowmagazine_coverjunkie1

27-06-2016


Een paar weken geleden hadden we een interview van het blad wonen op Flakkee. Een huis aan huis blaadje hier op Flakkee. Leuk, want iedereen op het eiland krijgt het in de bus. En we stonden zelfs op de voor pagina!! Zie hieronder het artikel:

IMG_1794

18-05-2016


Rond 11 uur 's ochtends kreeg Martijn een telefoontje van Tv Rijnmond. Of ze die middag nog even langs mochten komen voor een radio en tv interview. Hartstikke leuk natuurlijk, alleen Martijn moest werken. Dus deze keer een interview alleen. Klik op de foto, om het filmpje terug te kijken.

Tiny House tv Rijnmond

29-04-2016


Via internet kwamen we op de site "www.gizmag.com". Een website waar ze over een heleboel leuke Tiny Houses hebben geschreven. Maar de website is breeder dan dat. Dagelijks komen er nieuwe artikelen bij in de categories; lifestyle, science, technology, transport en features. Er zijn hele leuke dingen te vinden. Na een kort contact, bleek dat ze ook graag over ons schreven! Dus nu zelfs in de media in Amerika! Klik op het logo om het artikel te lezen:

gizmag

14-04-2016


In de lente editie van het outdoor magazine "SALT" stond een heel stuk over Tiny Houses. Toen dit geschreven werd waren we helaas nog niet zo ver met de bouw. Dus alleen het skelet van ons huisje staat op de foto. Hieronder twee foto's van het blad. Wil je het hele artikel lezen, koop dan het magazine.

cover-salt2016-nr1

14-04-2016


Ongeveer anderhalve week geleden werden we door "www.hetkanwel.nl" geïnterviewd. Ze hebben er een leuk verhaal van gemaakt! Klik op het logo van 'Het Kan Wel' om het stuk te lezen.

hetkanwel

04-04-2016


Vorige week kwam een regionale tv zender filmen in ons huisje! Via de website van Regio 8 is het terug te kijken. Klik op de foto voor de link:

IMG_1605

03-03-2016


Vanmorgen zaten we in de uitzending van Koffietijd! Het was maar drie minuten, maar toch wel grappig zo'n filmploeg in je huisje. Klik hieronder op de foto om het filmpje te bekijken.

tiny house bij Koffietijd

20-02-2016


Afgelopen week kwam Dianta bij ons langs, voor een rondleiding door het Tiny House. Dianta blogt over creatieve ondernemers. Zie hieronder het verhaaltje dat ze over ons schreef:

[Martijn & Irene] Een Tiny House als Upgrade